ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι προβλέψεις των διαιτητών για το Μουντιάλ στο {TS} – Ποια ομάδα υποστηρίζουν!

Οι προβλέψεις των διαιτητών για το Μουντιάλ στο {TS} – Ποια ομάδα υποστηρίζουν!

Το Μουντιάλ ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη (14/6) και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ετοιμάζονται για να απολαύσουν την μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Του Γιώργου Λεωνίδου

Το Themasports.com επικοινώνησε με αρκετούς διαιτητές του ποδοσφαίρου (πρώην και νυν) για να μας καταθέσουν την δική τους πρόβλεψη ενόψει του Μουντιάλ που θα γίνει στη Ρωσία.

Πάμε να δούμε τι μας είπε ο κάθε ένας ξεχωριστά:

Όμηρος Τζιωρτζής: Πιστεύω πως η Βραζιλία, η Ισπανία και η Γαλλία θα πρωταγωνιστήσουν, τελικό όμως βλέπω την Γερμανία με την »Σελεσάο». Νικήτρια η Γερμανία.

Κυριάκος Κυριάκου (Ικκής): Υποστηρίζω Αργεντινή αλλά δεν την βλέπω να πηγαίνει και πολύ μακριά. Θα πρωταγωνιστήσουν η Βραζιλία και η Γαλλία.

Λούκας Σωτηρίου: Μου αρέσει πολύ αυτή η διοργάνωση. Βλέπω να πρωταγωνιστά η Ρωσία που είναι διοργανώτρια και βλέπω για τελικό την Αργεντινή. Θεωρώ επίσης ότι οι Γάλλοι έχουν πολύ καλή ομάδα και η Βραζιλία είναι Βραζιλία. Πιστεύω πως θα δούμε ένα τελικό όπως παλιά, Αργεντινή-Βραζιλία.

Νίκος Καλησπέρας: Η Βραζιλία και η Γερμανία θα πάνε μακριά. Πιστεύω στο τέλος η Γερμανία θα είναι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Λεόντιος Τράττος: Να πω την αλήθεια εδώ και τρία χρόνια δεν βλέπω ούτε Τσάμπιονς Λιγκ ούτε Μουντιάλ. Γι να καταλάβετε την φάση του Ράμος με τον Σαλάχ την είδα στο διαδίκτυο, και αφού πρώτα ο απλός κόσμος με »τρέλανε» να την δω. Έχω όμως μια τάση να υποστηρίζω τα αουτσάιντερ και τον θεωρητικά αδύνατο.

Βασίλης Δημητρίου: Υποστηρίζω την Γαλλία και πιστεύω θα πάει μακριά. Η Αργεντινή δεν θα πάει μακριά πολύ και η Ουρουγάη θα είναι έκπληξη. Σταθερές αξίες η Γερμανία και η Βραζιλία. Πιστεύω πολύ στη Γαλλία. Και την Αγγλία την βλέπω να περνά από τους ομίλους αλλά μέχρι εκεί.

Δημήτρης Μασιάς: Μου αρέσει η Γαλλία αλλά και το Βέλγιο. Αυτές οι δύο χώρες θα πάνε καλά πιστεύω. Νικήτρια θεωρώ θα είναι η Εθνική του Βελγίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top